Katiller ikiz kardeş çıktı
 Karamürsel'de öldüren gencin katil zanlısı iki kişi polis takibi sonucu yakalandı. Karamürsel'de dün gece meydana gelen olayda Erkan Öpöz adlı 19 yaşındaki bir genç vurularak öldürülmüştü. Meydana gelen olayın ardından soruşturma başlatan ekipleri Erkan Öpöz'i öldüren zanlıların aynı mahallede ikamet eden Enes Ö ve Metin Ö. adlı ikiz kardeşler olduğunu belirledi.

İKİSİDE YAKALANDI

Olayın ardından kaçan Enes Ö İstanbul’da saklandığı yerde, ikiz kardeşi Metin O. ise Yalova’da yakalandı. Karamürsel'e getirilen iki kardeş Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan Metin Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer zanlı Enes Ö.'nün ise daha sonra savcılığa sevk edileceği öğrenildi.Öte yandan olayda kullanılan pompalı tüfek Yalova’da E.O’nun bir arkadaşının evinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817