banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KATIRCIOĞLU, ADAY ADAYLARI İLE BULUŞTU

AK Parti Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu, 7 Haziran seçimleri öncesi bayan Milletvekili adaylarıyla bir araya geldi. Bayan aday adayları ile istişare ederek fikirlerini alan Katırcıoğlu’na, AK Parti Milletvekili adayı Müge Olşen’de eşlik etti.

 

“HER ZAMAN DOST KALDIK”

Organizasyona ev sahipliği yapan Katırcıoğlu “Hepimizin gayesi AK Parti’de millete hizmet etmek, bu nedenle aday olamayan arkadaşlarımız kırılıp gücenmedi. Aday adaylığı sürecinde oldukça keyifli ve demokratik bir yarış geçirdik. Birimizi rakip olarak görmek yerine dost, arkadaş gördük” diyerek bütün bayan aday adaylarına davetine katıldıkları için teşekkür etti.

 

“ŞİMDİ DAHA ÖZGÜRÜZ”

Türkiye’de artık insanların daha özgür olduğunu dile getiren Katırcıoğlu “AK Parti’den önce bir bayan olarak ne kadar özgürdük. Başörtümüzle ne çalışabiliyor, nede okuyabiliyordu. Şimdi ise özgürüz, başörtüsü bizim için bir yasak olmaktan çıktı.” diyerek bayan aday adayları ile istişare yaptı.

 

BAYAN VEKİLLERİN SAYISI AK PARTİ İLE ARTI

İki bayan adayın olmasının AK Parti Kocaeli teşkilatları için büyük bir şans olduğunu dile getiren Katırcıoğlu bayanların milletvekili sayısının AK Parti ile arttığını dile getirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826