banner2779
banner2752
banner2750

Katırcıoğlu: “Ak Parti iktidarında çağ atladık”

Katırcıoğlu: “Çağ Atladık”

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin teknik donanımı ve modern görünümüyle 5 yıldızlı otel konforunu aratmadığını belirten Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, hastanenin yapımında ve hizmete açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Katırcıoğlu, “Otel konforunda modern hastaneleri, tek kişilik, iki kişilik hastane odalarını rüyamızda bile göremezdik. Şimdi şehrimiz ve ülkemiz sağlık sektöründe çağ atladı. İlimiz, Türkiye'den hatta yurtdışından hastaların tedavi için geldikleri bir sağlık merkezi haline geldi” dedi.

 

Doğan, “Hayaldi Gerçek Oldu”

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’da “Kocaeli Devlet Hastanesi’nin bugünkü konumuna gelmesi hepimizin hayaliydi çok şükür gerçeğe dönüştü. Yenilenen hastanemiz onkoloji birimiyle birlikte şehrin en temel, en güçlü hastanelerinden biri konumunda. Yatırımların sıkça yapıldığı ilimiz sağlık alanında Avrupa standartlarını yakalamış, hatta geçmiştir" dedi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751