Katırcıoğlu, AK Parti iktidarıyla kadına verilen önem arttı
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu KOSGEB desteği ile iş kurma imkanı bulan bayanlarla bir araya geldi. Kadınların ilgisiyle karşılaşan Katırcıoğlu, AK Parti çalışmaları ve icraatları hakkında kadınlara bilgi verdi.

Kocaeli’ye son 13 yılda 17 Milyar yatırım ve destek sağlandı

Kocaeli’ye son 13 yılda 17 Milyar yatırım ve destek sağlandığını dile getiren Katırcıoğlu, bayanlara ekonomik gelişmeler hakkında bilgi verdi. Katırcıoğlu “Üreten Kocaeli, milli gelire vergileriyle de ülkemize katkıda bulunuyor. Gerek yeni işletmelerin iş hayatına katılması gerekse mükelleflere sağlanan kolaylıklar ile Kocaeli’nin ödediği vergiler arttı.Yapılan yatırımlarla Kocaeli üreten, ürettiğini dünyaya pazarlayan bir dünya markası olma yolunda ilerliyor” dedi.

AK Parti iktidarıyla kadına verilen önemin arttığını dile getiren R. Sezer Katırcıoğlu “Ülkemizde kadın erkek fırsat eşitliğinin sağlanması, yaşamın tüm alanlarında kadınların konumlarının güçlendirilmesi ve kadınlara karşı her türlü ayrımcılığın önlenmesi için politikalar üretmek, stratejiler geliştirmek, tüm paydaşlarla işbirliği yapmak ve koordinasyonu sağlamak üzere özel önlemler aldık” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817