KATIRCIOĞLU: BEN SİZİN KIZINIZIM
  

AK parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sezer Katırcıoğlu, yaklaşan seçimler öncesi çalışmalarına devam ediyor. Her fırsatta yoğun programından vakit bularak yaşlıları ve hastaları ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı  R. Sezer Katırcıoğlu, Başiskele’de çat kapı ev ziyaretleri yaptı

      7 Haziran’da yapılacak seçimlere 17 gün kala AK Parti’li vekil adayları çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. İkinci sıra adayı R. Sezer Katırcıoğlu da bu kapsamda önceki gün Başiskele’de ev ziyaretleri yaptı. Ziyaretlerde Katırcıoğlu’na il ve ilçe kadın kolları üyeleri eşlik etti.

 

ÇAY DAĞITTI

Bahçecik’te oturan 75 yaşındaki Melek Tanta’nın evini ziyaretinde ise renkli görüntüler vardı. Sıcak, samimi ve içten kişiliği ile Melek Teyze’nin gönlünü kazanan Katırcıoğlu, yapılan çayları da kendisi dağıttı. “Ben bu kentin ve sizlerin birer kızıyım” diyen Katırcıoğlu, “Yaşlılarımız bizim için önemli ve hepsi birer değerdir” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817