banner2752
banner2750
banner2776

Katırcıoğlu Bir Gününü Körfez’e Ayırdı

Partisinin Körfez İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan program kapsamında yapılan ziyaretler öncesinde güne ilçe binasında parti yöneticileri ile bir araya gelerek başlayan milletvekili Katırcıoğlu, daha sonra Mimar Sinan İlkokulu’na gitti.

ÖĞRETMENLERLE SOHBET ETTİ

Burada okul öğretmenleri, idareciler ve öğrencilerle bir araya gelen AK Partili Katırcıoğlu, “Okullarımızın açıldığı bugünlerde ziyaretlerde bulunuyor, öğretmenlerimiz ile bir araya gelip istişare ediyoruz. Okul müdürü, kıymetli arkadaşım Zehra Aslan ve tüm öğretmenlerimize alakaları dolayısıyla çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

SANDIK KURULU ZİYARETLERİ

Daha sonra Körfez Yarımca mevkiinde bir süre önce bir operasyon geçiren eski komşularından Selma hanıma ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, bu ziyaretin ardından partinin ilçedeki sandık kurulu üyeleri Halide Gültekin, Emine Türk ve Rehime Yenitürk’e evlerinde konuk oldu.

KALABALIK GİTTİLER

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla da ilçede ikamet eden Kıbrıs Gazisi Salih Ateş’i evinde ziyaret eden günlerini kutlayan Radiye Sezer Katırcıoğlu, günü Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinden Kamile Allak’ın evine yapılan ziyaretle tamamladı. Bu arada ziyaretleri sırasında milletvekili Katırcıoğlu’na, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, parti yöneticileri, meclis üyeleri ve mahalle başkanları eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680