KATIRCIOĞLU; '' BİZ , GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ.''

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak “Gençlerimizin 19 Mayıs’ın içerdiği derin mananın idraki içinde, ecdadımızın emaneti olan bu vatanı daima koruyacaklarına, bizi biz yapan değer, ilke ve hasletlere sonuna kadar sahip çıkacaklarına inanıyorum” dedi.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. “Gençlere büyük önem verdiklerinin altını çizen Milletvekili Katırcıoğlu, “Kurtuluş mücadelesinin başladığı gün olarak kabul edilen 19 Mayıs milli uyanışın sembol tarihlerinden bir tanesidir. 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’da yakılan bağımsızlık ateşi, Erzurum, Sivas ve Amasya’ya yayılıp, buradan tüm ülkeyi kaplamıştı. Bugün olduğu gibi o gün de bu ülkeyi bölme ve parçalama niyeti içerisinde olan şer odaklara karşı o gün nasıl dimdik durduysa bu millet, bugün de aynı duruşu sergilemektedir. Ecdadımızın da vurguladığı gibi yalnızca gençlerine önem veren milletler geleceğe umutla ve güvenle bakabilirler. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla büyüyen ve gelişen ülkemizi daha müreffeh bir ülke haline getirmek de ancak bu yolla sağlanacaktır” dedi.

Milletvekili Katırcıoğlu söylerine şöyle devam etti; “Millet olarak gençlerimizden büyük beklenti içerisindeyiz. Gençlerimiz, hedeflerini hep yüksek tutmalı, daima ileriye bakmalıdır. Başarıyı yakalayabilmek için kendi değerlerimizin yanı sıra dünyanın değerleriyle barışık olmalı, dünyanın gittiği istikameti doğru okumalıdır. Biz, Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıyacak, 2023 hedefleri ile 2053 ve 2071 vizyonuyla buluşturacak gençlerimize güveniyoruz. Unutmamalıyız ki gençlerine güvenen, gençlerini iyi bir şekilde yetiştiren milletler, gelecekte de var olabileceklerdir. Bu vesile ile bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti'ni bizlere emanet eden Gazi M. Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman ecdadımızı rahmetle anıyor, Aziz Türk Milletinin ve Kocaelililerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı yürekten kutluyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817