banner2779
banner2752
banner2750

KATIRCIOĞLU: BİZ İNSAN ODAKLI BİR PARTİYİZ
 AK Parti Dilovası Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırlamış olduğu program doğrultusunda Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Dilovası’nda ev ev ziyaret ederek destek istedi.Ev ziyaretlerinde Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman’ın eşi Saliha Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın eşi Zehra Toltar, Ak Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi eşlik etti.En büyük güçlerinin kadınlar olduğunu söyleyen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Biz insan odaklı bir partiyiz. O yüzden bire bir ilişkiler çok önemli. Yakın ilişkilerde çok ciddi tecrübelerimiz var. İnsanların bizi çok çabuk sevdiğini düşünüyoruz. Düşüncelerimiz, duygularımız, tamamen insanların daha iyi standartlara ulaşması içindir ” diye konuştu.

 

“12 SENELİK BAŞARIMIZIN ARKASINDA KADINIMIZA OLAN İNANCIMIZ VAR”

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, gerçekleştirilecek ziyarette görüşlerini izah edeceklerini belirterek, “Sayın Başbakanımızın ve Sayın Sare Davutoğlu’nun selamını götüreceğiz her haneye. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. 12 senelik başarımızın arkasında insanımıza, kadınımıza olan inancımız var. Kadınlarımızın, her zaman hikmetli, İrfanlı düşünceyle karar verdiğinin farkındayız. Ziyaretlerde, kadınlarımıza ‘AK Partide gelin yürek birliği yapalım. 1 Kasım’da gereken cevabı verelim’ diyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751