Katırcıoğlu Bu Kez  Mimar Sinan’ı Gezdi

Bir dizi programa katılmak üzere Körfez ilçeye gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, ilçe teşkilatı öncülüğünde gerçekleşen saha programlarına da katıldı. Katırcıoğlu, Bu gün de AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte Mimar Sinan Mahallesi’nde esnaf gezileri yaptı.

ESNAFI TEK TEK GEZDİ

Gerçekleşen programa İlçe Başkanı Tuna’nın yanı sıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Canan Mollaoğlu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt, Körfez Belediye Meclis Üyesi Ayşe Hacet Aşar  ve çok sayıda parti yöneticisi de katıldı. Mahalle esnafını tek tek gezen ve özellikle kadın işletmeciler ve kadın çalışanlarla yakından ilgilenen Katırcıoğlu, esnaf temsilcileri ile son gelişmeler hakkında da uzun uzun sohbet etme imkanı buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817