banner2779
banner2752
banner2750

KATIRCIOĞLU, ÇAYIROVA CUMHURİYET MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU.
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu, Çayırova SKM programları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu. R. Sezer Katırcıoğlu’na Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksuludemir ve teşkilattan bayan arkadaşlar yer aldı. Düzenlenen programda vatandaşlarla sohbet eden Katırcıoğlu, talepleri dinledi. Katırcıoğlu;  “AK Parti sayesinde kadınlarımıza birçok hak ve imkân sağlandı, bu imkânların daha da artması için uğraş sarf edeceğim, 16 yıl önce başı örtülü Milletvekili Merve Kavakçı’nın meclis’ten dışarı çıkarıldığı bir zamandan bugünlere geldik. Merve Hanımın kardeşi şimdi AK Parti’den aday olmuştur. AK Parti 99 Kadın adayı seçilebilecek yerden listeye yazmıştır. Bizde Kocaeli’de 8 vekili çıkaracağız ve iki kadın vekil meclise gireceğiz inşaallah “ dedi.

Başkanlık Sistemini anlattı

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu, Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi. Katırcıoğlu, Mahalle sakinlerine Başkanlık sistemi ve yeni Anayasa hakkında bilgi verdi. Katırcıoğlu; “ Mevcut sistem miadını doldurmuştur, Bölgesinde güçlü bir Türkiye için bize özgü bir Başkanlık sistemine ihtiyaç vardır” dedi. Kendilerini ziyaretinden memnun kaldığını söyleyen bölge sakinleri, hizmetler için teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751