KATIRCIOĞLU,  ÇAYIROVALILAR İLE BULUŞTU
 AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu Çayırovalılarla buluştu. Çayırova’da gittiği her noktada ilgi ile karşılanan Katırcıoğlu gösterilen ilgiyi karşılıksız bırakmadı. Ak Parti Çayırova SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) tarafından hazırlanan programlar kapsamında yapılan ziyaretlerde Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu’na Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin eşi Gül Demirci, Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ın eşi Zarife Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Program doğrultusunda Çayırova’da ev ziyaretleri yapan Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu ve SKM heyeti, vatandaşların sorun ve taleplerini dinlediler. Yerelde ve genelde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Katırcıoğlu, vatandaşların sorularını da yanıtladı.

 

GENÇ BAYANLARLA BULUŞTU

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu program doğrultusunda MYK Üyesi Cemile Gümrükçü’nün de katılımıyla gerçekleşen “Genç Bayanlarla Buluşma” programına katıldı. Program da bayanlara AK Parti’nin beyannameleri ve çalışmaları ile ilgili bilgi veren Katırcıoğlu bayanların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Yaptığı konuşmasında hizmetlerin artarak devam etmesi için istikrarın sürmesi gerektiğini ifade eden Katırcıoğlu “2002 yılında başlayan bu hizmet kervanı bu güne kadar eğitimden sağlığa, sanayiden ulaşıma birçok alanda devrim niteliği taşıyan hizmetler yaptı. Bu hizmetlerin artarak devam etmesi için sizlerin desteğinize ihtiyacımız var.  Bizim seçim kazanmak gibi bir derdimiz yok. Bizim ülkenin refahı ve huzuru için sizlerin desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var” dedi.

 

SİYASAL VE EKONOMİK İSTİKRARDA DÜNYA LİDERİ OLACAĞIZ

Gün boyu Çayırova’yı karış karış gezen SKM heyeti İnönü Mahallesinde de bir program gerçekleştirdi. İnönü Mahalle teşkilatında mahalle sakinleri ile bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu ve beraberindeki heyet vatandaşlar ile bir süre sohbet etti. Vatandaşların yerel ve genel hizmetler hakkında sorularını yanıtlayan Katırcıoğlu yaptığı konuşmasında 1 Kasım seçimlerinin daha önceki seçimlerden daha önemli olduğunu ifade etti. Katırcıoğlukonuşmasında “AK Parti’nin yarattığı istikrar ortamı yeni Türkiye’de ülkemizin seviyesini birinci sınıf devletler seviyesine taşınacak.  Siyasal ve Ekonomik İstikrarda dünya lideri olacağız” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817