Katırcıoğlu; “Çocuklar Sevgi Dolu Yürekleriyle İnsanlığın Umududur.”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette, milletvekillerine Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Bilir ile Ankara Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Durmuş Ali Daldallı eşlik etti.

Evde hizmet alan çocuklarla tanışıp bir süre sohbet eden komisyon üyesi milletvekilleri, çocuklar tarafından okunan şiirleri dinlediler.

Çocukların istek ve dileklerini dinleyen Komisyon üyesi milletvekilleri, kurum yetkililerinden de bilgi aldı.


Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Komisyon Başkanı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Komisyonun Meclis'te grubu bulunan tüm partilerin ortak katılımıyla kurulduğunu, amaçlarının çocukların yararına olacak çalışmalarda bulunmak ve onların haklarını korumak olduğunu ifade etti.

Komisyon çalışmaları kapsamında çocuk haklarına ilişkin bir de kitapçık hazırladıklarını belirten Katırcıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

" Güvenli bir gelecek inşa etmek için sağlıklı nesiller yetiştirmek ve aile kurumunu güçlendirmek zorundayız. Ülkemizdeki tüm çocukları önce rabbimizin bize emaneti, sonrada milletimizin değerli birer emaneti olarak görüyoruz. Hükümetlerimiz döneminde Devlet Koruması Altındaki Çocuklar için, geliştirilen projeler ile büyük bir değişim sağlandı. Bugün Koğuş Tipi bakımdan, Ev Tipi Sosyal Hizmet kuruluşlarına geçişi sağlanmıştır. Çocuklarımız için ne yapsak azdır. Çocuklarımızın her türlü imkândan, fırsatlardan eşit ve adil bir şekilde yararlanması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizler çocukları emanet olarak gören, onları baş tacı eden, onlara karşı şefkati ve merhameti emreden bir inancın mensuplarıyız. Tüm çocuklarımızın 'Geleceği, geleceğimizdir' Çocuklar yeryüzünün çiçekleridir. Çocuklar sevgi dolu yürekleriyle insanlığın umududur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817