banner2779
banner2752
banner2750

Katırcıoğlu, Giresunlularda hamur açtı
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Giresun Günleri etkinliğinde kadınlarla birlikte hamur açtı.

AK Parti İzmit İlçe SKM programları kapsamında Kocaeli Milletvekili Adayları Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Mehmet Akif Yılmaz, SKM Başkanı Erdoğan Şentürk ile birlikte Perşembe Pazarı alanında düzenlenen Giresun Günleri etkinliğine katıldı.  Programda aynı zamanda Seçim İşleri Birim Başkanı Muharrem Tutuş, Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ve yöneticiler yer aldı. Burada her bir standı gezen Milletvekili Adayları, vatandaşlarla sohbet etti. Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Süleyman Karaman, Milletvekili adaylar ve İzmitli yöneticilerle yakından ilgilenerek stantları gezdirdi ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Programda Kocaelispor Başkanı Nebil Uzun da yer aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murti 9 yıl önce

ben 2. sıradan aday olsam mantı bile açardım :)

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751