Katırcıoğlu, “İzmit’te oyumuzu arttıracağız”

“Rehavete kapılmadan çalışacağız” diyen Katırcıoğlu, “Halkımızın sevgisi, ilgisi bizleri motive ediyor” dedi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ile birlikte önce Tepeköy Mahallesi’nde ardından da Yenişehir Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu. SKM programları kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde ilk olarak Tepeköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Biz biriz, beraberiz, kardeşiz, yolculuğumuzu da böyle devam ettireceğiz. Teşkilatlarımız her gün sahada, gönül köprüleri kuruyor. Bu da bizim oyumuzu arttıracak” dedi.

REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ

Tepeköy’deki toplantıda vatandaşlara seslenen İlçe Başkanı Ali Güney de konuşmasında, “Kocaeli’nin gözbebeği İzmit’imizde gittiğimiz her yerde halkımızın teveccühü ile karşılanıyoruz. Bu 31 Mart'ın işareti. Rehavete kapılmayacağız. Aynı kararlılıkla, halkımızın desteğiyle yola devam edeceğiz. Bugüne kadar halkımızın sevgisi ve desteğiyle güçlü bir şekilde yürüdük, bundan sonra da yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İzmit İlçe Başkanı Ali Güney daha sonra Yenişehir Mahallesi’nde hasta ve engelli vatandaşları ziyaret etti. İlk olarak engelli Umut Can Yılmaz’ın evine konuk olan Katırcıoğlu, Mustafa Kadı ve İbrahim Günay’a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Güney, “Çıktığımız kutlu hizmet yolunda İzmit’te 7’den 70’e girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817