banner2779
banner2752
banner2750

Katırcıoğlu, Kandıra’da vatandaşla buluştu

AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı, 24 Haziran seçimlerinin önemini vatandaşa daha iyi anlatmak ve destek istemek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Ramazan ayı nedeniyle başta AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve Belediye Başkanı Ünal Köken; vatandaş ziyaretleri, iftarlar ve teravih namazı sonrası kahve buluşmaları ile devam eden programlara TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu eşlik etti. Katırcıoğlu, Kandıra İlçe SKM’nin programları kapsamında Kandıra ve köylerinde bir dizi programa katıldı.

“24 HAZİRAN GEÇİŞ BASAMAĞIDIR”
SKM programları kapsamında önceki gün Kandıra halkı ile buluşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Şehri Teras Kafede düzenlenen programda kadınlara ve gençlere 24 Haziran seçiminin önemin anlattı. Katırcıoğlu, ‘’ 24 Haziran ülkemiz için milat olacaktır. Milletimiz, devletimiz, bize ümit bağlayan koskoca bir coğrafya için çığır açacak bir alt yapının kurulması ancak güçlü bir yönetimle mümkün olabilir. 24 Haziran toplumumuzun daha huzurlu, istiklal ve istikbalimizden daha emin olduğumuz günlere geçiş basamağıdır. İnşallah ülkemizin önündeki engeller bir bir kaldırılacaktır’’ dedi.

“ARADAKİ MAKAS HIZLA KAPANACAK”
Devamında teşkilat üyeleri ile birlikte Avcılar ve Atıcılar Derneği iftarı, Eriş Kuyumculuk iftarı ve Özbey Mahallesi SKM programına da katılarak, vatandaşlarla sohbet etti. İftarlarda konuşan Katırcıoğlu, “İçinde bulunduğumuz dünyada Türkiye bölgesinin en önemli gücü haline geliyor. Yeni dönemde Türkiye küresel bir güç olacak. Önümüzdeki dönem, erdem irade ve cesaretle Türkiye şahlanacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle milli gelir artacağı ve tabana daha fazla yayılacağı için gelir grupları arasındaki makas hızla kapanacak. Ekonomik kalkınma yolunda taş üstüne taş koyan herkes başımızın tacı olmaya devam edecek. Yöneticisinden memuruna, yatırımcısından esnafına ülke ekonomisine katkıda bulunan kim varsa bizi her zaman yanında bulacak” dedi.

 

“İLMEK İLMEK İŞLEYECEĞİZ”
AK Parti milletvekilleri ile milletvekili adaylarının SKM programlarına katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade eden ilçe Başkanı Erol Ölmez, ‘’milletvekillerimizden başkanlarımıza, teşkilatımıza ve bize destek veren AK kadrolara kadar biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Büyük oyunu bozmaya devam. Biz satmaya değil, yapmaya devam edeceğiz. 2023 Türkiye’sini sizlerle ilmek ilmek işlemeye devam edeceğiz. Andımız var kıyamete kadar Türk islam sancağını taşımaya ahdımız var” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751