banner2779
banner2752
banner2750

KATIRCIOĞLU,  KARTEPE DE ÇALMADIK KAPI BIRAKMADI
 AK Parti Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu, Kartepe de düzenlenen turizm haftası etkinlik programına katıldı. Katırcıoğlu’na Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, AK Parti Kartepe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra eşlik etti. Arslanbey ‘de ev ve Aile Sağlımı Merkezi ziyaretlerine katılan Katırcıoğlu, Arslanbey’de esnaf ile de görüştü.

 

KADINLARDAN DESTEK BEKLİYORUM

Katırcıoğlu daha sonra Uzunçiftlik Hasanpaşa, Ataşehir, Ataevler ve Uzunbey Mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulundu. Katırcıoğlu bulunduğu bir ev ziyaretinde ev sahibini İbrahim Aydın ile sohbet etti. İbrahim Aydın; “Recep Tayyip Erdoğan biriktirdi, Kılıçdaroğlu onu harcamak istiyor. Biz kalabalık bir aileyiz bizim oyumuz AK Parti’ye” dedi. Katırcıoğlu ev toplantılarında bayanlara seslenerek; “Bayanların her ortamda kendini ispatlaması gerektiğini vurguladı, bu nedenle özel olarak  “Bayanların büyük desteğini bekliyorum. Bir kardeşiniz, ablanız olarak ilimize ve ülkemize hizmetlerde bulunmak amacı ile bu yola çıktım. İlimizde her zamanki gibi güzel bir birliktelik var. İki bayanı inşallah Meclise taşıyacağız” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751