KATIRCIOĞLU, KARTEPELİ AK KADINLARLA BİRARAYA GELDİ
 AK Parti Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu Kartepe’li bayanlarla bir araya geldi.  Kartepe teşkilatlarında görev yapan kadınlarla bir araya gelen Katırcıoğlu bayanlara çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

HEP TEK YÜREK ÇALIŞTIK

AK Parti Kartepe Kadın Kollarında daha önceki dönemlerde görev yapan bayanlarla bir araya gelerek, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bayanların seçim önerilerini de dinleyen Katırcıoğlu “Bir elin nesi var, iki elin sesi var. Biz hep tek yürek çalıştık. Üstelik seçime 3 ay kala değil hep çalıştık. Ne hafta sonu dilendik, ne bayramda dinlendik. Şükürler olsun emeğimizin karşılığını hep gördük. Her seçim olduğu gibi bu seçimde de birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz” dedi.

 

BAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Bayanlara AK Parti’ye verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder R. Sezer  Katırcıoğlu “Kocaeli’ye son 13 yılda 17 Milyar TL yatırım ve destek sağlandı. Bunda hepinizin emeği var. Yeni yapılan okullarda, yeni yapılan yollarda, yeni yapılan hastanelerde tek tek emeğiniz var.” Diyerek 2023’ü birlikte inşa edeceklerini  dile getirdi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817