banner2779
banner2752
banner2750

Katırcıoğlu, Kartepeli kadınlarla buluştu

AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, beraberinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Niyazi Aydın ile birlikte AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tandoğan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından organize edilen programda Kartepeli kadınlarla bir araya geldiler.

SİZLERLE BİRLİKTE YAPACAĞIZ

AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Kocaman, Kartepeli kadınların istek ve taleplerini dinleyerek “Kartepe’de kadınlara yönelik uygulanan projeler kentimize ve ülkemize örnek olmaktadır. Elde edilen başarılar ödüllerle taçlanmıştır. Kartepeli kadınların AK Parti belediyeciliğinden memnun olduğuna eminim. Yeni dönemde hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Bunu sizlerle birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

DÜNYADA ADINDAN SÖZ ETTİREN ÜLKE

31 Mart yerel seçimlerine tevazu, samimiyet, gayret ile gönül belediyeciliği diyerek yola çıktık diyen AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ise “Ülkemiz üzerine oynanan oyunları herkes bilmektedir. Son 16 yılda AK Parti tarafından yapılan hizmetler halkımızın daha önce bu hizmetlerin var olduğu anlamına gelmiyor. Eski Türkiye’de krizler, siyasi çekişmeler, dış güçlerin cirit attığı bir ülke durumundaydı. Halkımız tarafından kurulan AK Parti bunlara son vermiştir” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751