banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KATIRCIOĞLU, LİSE ÖĞRETMENİ VE ARKADAŞLARIYLA BULUŞTU
  

İzmit Kız MesLek Lisesi Matematik öğretmeni olan Mebrure Topçu Katırcıoğlu’nun çok başarılı bir öğrenci olduğunu dile getirerek “Bir insan 7’sinde neyse 70’inde de odur. Sezer lisede de oldukça başarılı ve lider vasıflı bir öğrenciydi. Hayatta başarılı olacağı o yıllarda belliydi.  Aday adayı olduğunu duyduğumda çok sevinmiştim, aday olduğunu duyunca daha da sevindim. Yolu açık olsun” dedi.

 

“GELECEĞE DOĞRU EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”

Uzun bir aradan sonra öğretmeninden öğüt aldığı için çok mutlu olduğunu dile getiren R. Sezer Katırcıoğlu “Öğretmenlerimizin üzerimizdeki hakkını asla ödeyemeyiz. Ancak onlar hep öğrencilerine siz başarılı olsun bize yeter derler. Bizde elimizden geldiğince onların bu öğüdüne uygun davranıyoruz.” diyerek sözlerine şöyle devam etti “o yıllarda öğrenciler oldukça zor şartlarda okurdu. Sınıflar yetersizdi, kitaplar yetersizdi. Ama şükürler olsun ki bunların hepsi geride kaldı. Şimdi öyle mi, kitaplar sıraların üzerinde, sınıflar modern ve donanımlı. Bizde o günleri asla unutmadan, geleceğe doğru emin adımlarla yürüyoruz” dedi.Ayrıca R. Sezer Katırcıoğlu’na lise arkadaşları Zehra Arslan, Birgül Şahin ve Feza Alpay’da eşlik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826