KATIRCIOĞLU VE İNCE ÇAYIROVA DA DESTEK İSTEDİ
  

Çayırova SKM başkanlığının yapmış olduğu program doğrultusunda ilçe de çeşitli ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Vekil Adayı Şener İnce, temasları sırasında kanaat önderlerini ziyaret ederek 1 Kasımda yapılacak olan genel seminler için AK Parti’ye destek istediler. Ülke de çirkin oyunların baş gösterdiğini ifade eden adaylar “ Daha önceleri rahmetli Adnan Menderes, Turgut Özal ve Necmettin Erbakan’a yapılmak istenen entrikaları şimdi de dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na yapılmak isteniyor. Türkiye’yi itibarsızlaştırarak büyümesine ve güçlenmesine engel olmak istiyorlar. 7 Haziran seçimlerinden sonra hükümetin kurulamamasını fırsat bilip ülkemizi iç karışıklığa götürmek istiyorlar” dediler.

 

 13 yıl öncesine kadar koalisyon hükümetleri ile yaşanan sıkıntıları hatırlatan Vekiller, ülkede istikrarın sağlanması için AK Partinin tekrar iktidar olması gerektiğini ifade ettiler. Vekil Adaylarına Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Çayırova Belediye Başkanı’nın eşi Gül Demirci, Meclis Üyeleri, İl ve İlçe yöneticileri eşlik etti. Programlarına ev toplantıları ile devam eden SKM heyeti, Atatürk, Özgürlük ve Cumhuriyet Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldiler. Ev toplantıları sırasında vatandaşlar ile bir süre sohbet eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Vekil Adayı Şener İnce ve İlçe Başkanı Zafer Kılıç, mahalle sakinlerinin hükümetten ve yerel yönetimlerden beklentilerini dinlediler. Yapılan hizmetlerin yeterliliği noktasında değerlendirmelerin yapıldığı toplantılarda, vatandaşın memnuniyeti esas alınarak gerekli notları alan SKM heyeti ev toplantılarına gün boyu devam ettiler.

 

AK PARTİ HİZMET PARTİSİDİR

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, katıldığı toplantılarda “Ev ev dolaşacak, yakınımızda kim varsa bu seçimin önemini anlatacağız” dedi. 1 Kasım da yapılacak olan seçimlerin önemine değine Kılıç, “AK Parti bir hizmet partisidir.  Halkın içinden gelen bu kadrolar yine halka hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak çalışıyorlar. Bizlerde bu çalışmaları sizlere anlatmak ve aktarmak için durmadan yorulmadan ev ev, kap kapı dolaşarak 1 Kasımda yapılacak seçimlerin önemini anlatacağız. Ülkemizin karanlık günlerine geri dönmemesi için halkımızın desteğine ihtiyacımız var. 1 Kasım’da yapılacak seçim Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimidir” dedi.

 

İNCE, “VATAN ANAMIZ DEVLET BABAMIZDIR”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şener İnce katıldığı ev toplantılarında yaptığı konuşmasında, AK Partinin seçim Beyannamesinde yer alan konular hakkında bilgiler verdi. 13 yıllık AK Parti hükümeti ile ülkenin refaha kavuştuğunu ifade eden Şener “Türkiye’nin büyümesi ve güçlenmesi bazı kesimler tarafından engellenmek istenmekte. Ülkemizi itibarsızlaştırmak isteyen bu emeller nasıl Gezi Parkını bahane ederek tarifi mümkün olmayan tahribatlara yol açtılar. Tarih bunun gibi birçok oyunlara sahne olmuştur. Onların derdi bizleri ayrıştırarak kardeşi kardeşe düşürmektir. Kanla beslenen bu hainler şunu iyi bilmelidirler ki Vatan bizim anamız Devlet ise babamızdır. Devletimiz bir baba şefkati ile her kesime eşit mesafede yaklaşarak yapılmak istenen etnik ayırımlara müsaade etmemiştir ve etmeyecektir. Halk olarak bizlerin bu vatan hainlerine vereceğimiz en güzel cevap 1 Kasımda sandıklara giderek AK Partinin tekrar istikrarı sağlamasına destek olmaktır” dedi. Seçim beyannamesinde gençlere yönelik maddeleri özellikle vurgulayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şener İnce, 13 yıllık dönemde yapılan yatırımlar ile özellikle eğitim ve sağlık alanında çağ atlanıldığını ifade etti.

 

1 KASIM HAK İLE BATIL SAVAŞIDIR

SKM programları çerçevesinde özellikle bayanların ağırlıklı olduğu toplantılara katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, mahalle sakinleri ile yaptığı samimi sohbetler ile Çayırova’lı bayanlardan destek gördü. Yaptığı konuşmasında AK Parti’nin 13 yıllık iktidarı süresince kadın haklarına verdiği önemi vurguladı. AK Parti hükümetinin çıkarmış olduğu yasalar ile kadınlara tanınan haklarının güvenceye alındığını ifade eden Katırcıoğlu “ Kadınımızın daha güçlü olması için anayasa değişikliği yapılarak pozitif ayrımcılık ilkesi getirildi. Çalışan kadınlarımıza, çalışmalarına mani bir rahatsızlığın olması halinde kendilerine sürekli iş göremez aylığı Ak Parti döneminde bağlanmaya başlandı. Yine Ak Partidöneminde çalışan kadınlarımızın vefat etmesi halinde eşleri, çocukları veya anne yakınlarından hangisi hak sahibiyse onlara ölüm aylığı bağlanmaya başlandı. Hatta ölüm aylığı alan kız çocuklarının, evlendiklerinde, aldıkları aylıkların iki yıllık tutarını evlenme ödeneği olarak peşin almalarını sağlandı. Yine Ak Parti döneminde çocuk sahibi olmayan evli çiftlerin, genel sağlık sigortası kapsamında, tüp bebek tedavisinden yararlanmalarına imkan sağlandı. Kadınlarımızın güçlenmesi için Ak Parti kendisine ne düşüyorsa bu güne kadar yaptı bundan sonrada yapmaya devam edecek. Kadının bireysel ve toplumsal olarak daha da güçlenmesi için hayata geçirilen politikalar ve başlatılan çalışmalar kararlılıkla uygulanmaya devam edecek. Kadınların karar alma mekanizmalarındaki etkinliğini daha da artırılacak. Tüm bu hizmetlerin artarak devam etmesi için 1 Kasımda desteklerinizi bekliyoruz. 1  Kasım hak ile batılın savaşıdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817