banner2779
banner2752
banner2750

KATIRCIOĞLU, YÖNETEN VE ÜRETEN KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ.
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu, SKM programları kapsamında Körfez Yarımca’da Pınar Uysal’ın işletmeciliğini yaptığı mondo mio cafe’de sabah kahvaltısında Körfez’de Yöneten ve Üreten Girişimci Kadınlarla bir araya geldi. Programa, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek,  Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi, Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve eşi, Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek ve Körfez’de farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş kadını ve yöneticiler katıldı. Kadınların, çalışma alanında ki sorunları ve bu alanlarda kadın sayısının artması için neler yapılabileceği konuşuldu. Katırcıoğlu, “ Girişimci Kadınların artırılması için çalışacağım. AK Parti sayesinde kadınlarımıza birçok hak ve imkân sağlandı, bu imkânların daha da artması için uğraş sarf edeceğim. Kadınların karar mekanizmasın da sayısının artması gerek, 16 yıl önce başı örtülü bir Milletvekili Merve Kavakçı’nın meclis’ten dışarı çıkarıldığı bir zamandan bugünlere geldik. Merve Hanımın kardeşi şimdi AK Parti’den aday olmuştur. AK Parti 99 Kadın adayı seçilebilecek yerden listeye yazmıştır. Bizde Kocaeli’de 8 vekili çıkaracağız ve iki kadın vekil meclise gireceğiz inşaallah “ dedi.

 

Yarımca Esnafı ile Başkanlık Sistemini Konuştu

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu program sonrasında, Mimar Sinan Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Katırcıoğlu, Başkanlık sistemi ve yeni Anayasa hakkında bilgi verdi. Katırcıoğlu; “ Mevcut sistem miadını doldurmuştur, Bölgesinde güçlü bir Türkiye için bize özgü bir Başkanlık sistemine ihtiyaç vardır” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751