KATIRCIOĞLU’NDAN İZMİTLİ AK KADINLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
 AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetimi, 1 Kasım seçim zaferinin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya aynı zamanda, kadın kolları mahalle başkanları da hazır bulundu. Başkan Demirtaş ve yönetimini her seçim olduğu gibi bu seçimde de gayretli çalışmalarından dolayı tebrik eden Katırcıoğlu, İzmit İlçe Kadın Kolları’nın kendilerine yakışır bir başarı elde ettiklerini söyledi.

‘İZMİTLİ AK KADINLARIN KATKISI BÜYÜK’

Başkan Demirtaş ve yönetiminin İzmit’teki oy rekorunun kırılmasında katkılarının büyük olduğunun altını çizen Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Ben de kadın kolları teşkilatından gelen birisi olarak kadının siyaset yaparken,belkide bir çok şeyi arka plana atarak çalışma yapmak zorunda kaldığını biliyorum. Bu yüzdende kadın kolları teşkilatları olarak gösterdiğiniz üstün performanstan dolayı Kadın Kolları Başkanımız Aysel Demirtaş'ın şahsında tüm kadın kolları teşkilatına ayrı ayrı teşekkür ederek her birinizi kutluyorum” dedi.

 ‘SANDIKLARIMIZA SAHİP ÇIKTIK’

Başkan Demirtaş, seçim öncesinde söz verdikleri kimi tüm kadın kollarının seçim günü sandık başlarında olduklarını ve sandıklara sahip çıktıklarının bilgisini veren Demirtaş,             “Sabahın erken saatleriyle görevlerinin başına giden tüm kadın yöneticilerimiz ve mahalle başkanlarımız bir an olsun oy sayımı tamamlanana kadar sandıklarının başından ayrılmadı ve sandıklarına sahip çıktı. 1 Kasım seçim zaferimizde sahada döktüğümüz terin mükafatını halkımız en iyi şekilde verdi” dedi.

‘BİSMİLLAH DEYİP YENİDEN GÖREVE BAŞLADIK’

İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş da yaptığı açıklamada, “Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Partimizin ülke genelinde gösterdiği başarının sorumluluklarımızı arttırdığının farkında olarak, bundan sonra da ilk günkü aşkla çalışacağımızın sözünü kendimize verdik. ‘Bismillah’ diyerek yeni döneme başladık. Bu vesile ile de 1 Kasım şeçimlerinin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullanarak sadece AK Parti şeçmeninin degil tüm halkın yanında olduklarının altını çizdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817