KATIRCIOĞLU’NDAN ÜZÜLMEZ’E NEZAKET ZİYARETİ
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e nezaket ziyaretinde bulundu. SKM çalışmaları kapsamında Kartepe’de düzenlenen programlarına Başkan Üzülmez’i  ziyaret ederek başlayan milletvekili adayı R.Sezer Katırcıoğlu’na AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kandaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra ve Kartepe Skm Başkanı Ali Koç eşlik etti.

 

YENİ ANAYASA İÇİN ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Milletvekili Adayı R.Sezer Katırcıoğlu’na ziyaretinden ötürü teşekkür ederek saha çalışmalarında başarılar dileyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, seçimlerin Kartepe’ye, Kocaeli’ye ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.R. Sezer Katırcıoğlu konuşmasında;“Mübarek 3 ayların başlangıcı Recep ayının ilk günleri, Mübarek 3 ayların tüm İslam alemine hayırlar ve bereket getirmesini diliyorum. Bu mübarek aylarda sahalardayız vatandaşlarımızla birlikteyiz. Vatandaşlarımızı dinliyoruz, büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Ülkemizin 2023 yolunda, yeni anayasa ile daha gelişmiş bir ülke haline gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunun için de Başbakanımızın da dediği gibi yeni anayasa için yeni Türkiye için yeterli sayıda vekili çıkarmamız lazım, bu nedenle daha çok çalışmamız lazım. ” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817