KATIRCIOĞLU’NUN BİRİNCİ İLKESİ SAMİMİYET
 Darıca’da ev ziyaretleri yapan AK Parti Milletvekili adayı R. Sezer Katırcıoğlu, gittiği her evde kadınlar tarafından ilgiyle karşılanıyor. Kadınlarla ilgili çalışmalarına değinen Katırcıoğlu, konuk olduğu evlerde kadınlara AK Parti icraatlarını ve beyannamede yer alan projeleri anlattı.

İnsanları gülümserken görmek güzel

AK Parti Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu samimiyetin birinci ilkesi olduğunu dile getirerek “Önce samimi olmalıyız, samimi olan insan dürüst olur. Dürüst insan çalışkan olur, çalışkan olan bahane üretmez. Bu nedenle birinci ilkem samimiyet ancak bunu da görevim gereği yapmıyorum. İnsanlarla iletişim kurmayı çok seviyorum, yaşlılarla çocuklarla sohbet etmekten mutluluk duyuyorum Bu nedenle gittiğimiz her evde veda cümlemiz ‘mutlaka yine bekleriz’ oluyor. İnsanları gülümserken görmekten daha güzel ne olabilir ki?”

Sağlıkta devrim niteliğinde yatırımlar yaptık

Gittiği her evde AK Parti çalışmalarını anlatan AK Parti Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu “Sağlıkta devrim niteliğinde yatırımlar yaptık. Yapılan görülmemiș yatırımlarla hastane sayıları arttı. Koğuș sisteminden konforlu oda sistemine geçildi. Yoğun bakım yatak sayısı artırıldı, vatandașımız nitelikli sağlık hizmetiyle tanıștı. Son on üç yılda yapılan yatırımlarla hastaneler otel konforuna ulaștı” diyerek AK Parti öncesi sabah erken saatlerde kalkıp hastanede kuyrukta beklediğini ifade etti. 

Kadınlarla ilgili yaptığı çalışmaları anlattı

Kadınlarla ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bayanlara bilgi veren Katırcıoğlu “Ülkemizde kadın erkek fırsat eşitliğinin sağlanması, yaşamın tüm alanlarında kadınların konumlarının güçlendirilmesi ve kadınlara karşı her türlü ayrımcılığın önlenmesi için politikalar üretmek, stratejiler geliştirmek, tüm paydaşlarla işbirliği yapmak ve koordinasyonu sağlamak üzere özel önlemler aldık.”dedi.

Sorunları hızlı çözmek için Alo 183 ve Alo 144

Alo 144 ve Alo 183 hatları hakkında kadınlara bilgi veren Katırcı oğlu “İhtiyacı olan vatandaşlarımıza daha çabuk ulaşabilmek, sorunlarını daha hızlı çözebilmek amacıyla Alo 183 ve Alo 144 hatlarını kurduk. Aile, kadın, çocuk, engelli, yaşlı, şehit yakınları ve gazilere yönelik hizmetler Alo 183 hattından, sosyal yardımlar ve sosyal yardım projeleri hizmetleri Alo 144 hattından verilmektedir” diyerek, kadınlardan bu telefon hatlarının duyurulmasını rica etti. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817