KATLI OTOPARK VE PAZAR BİNASI TAMAMLANDI
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiinde modern bir otopark ve pazar binası inşa etti. Kadıköy Mahallesi’nde projelendirilen 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otoparkın çalışmaları tamamlandı. Otopark kısmında numaralandırma ve park yeri bölme çalışmaları tamamlanan yapının çevresinde yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor. 58 bin 350 metrekare inşaat alanına sahip olan yapıya, cumartesi ve perşembe pazarlarının taşınması planlanıyor.

 

TOPLAM 58 BİN 350 METREKARE

Proje ile hem kentteki otopark sıkıntısı giderilecek, hem de vatandaşlara kapalı alanda pazar alışverişi yapma imkanı sunulacak. Toplam 58 bin 350 metrekare alana sahip 7 katlı yapının bodrum katı 8 bin 89 metrekare, zemin katı 8 bin 92 metrekare, birinci katı bin 448 metrekare, ikinci katı 8 bin 439 metrekare,  üçüncü ve dördüncü katlar 8 bin 448 metrekare, teras katı ise 8 bin 383 metrekare şeklinde inşa edildi.

 

BİN 106 ARAÇLIK OTOPARK

7 katlı olarak planlanan tesisin bodrum katında kamyon ve minibüsler için 121 taşıtlık otopark yer alacak. Yapının zemin katında 162 tezgahlık sabit pazar alanı, 1 tanesi yemek salonu olmak üzere 4 adet işyeri, 4 adet dükkan, 8 adet balık satış yeri, mescit ve tuvaletler bulunuyor. Yapının birinci katında 258 tezgahlık pazar alanı yer alıyor. Binada toplam bin 106 araçlık otopark yer alıyor. Yapının teras katında 2 bin 220 metrekare kapalı alanda 500 kişilik düğün salonu ve 130'ar kişilik 2 adet seminer salonu bulunuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817