Katliam yapmıştı

İZMİT Kocatepe Mahallesi Pir Sultan Abdal Caddesi 64. Sokak'taki evinde eşi Aysel Geniş(30), çocukları Gökdeniz(7), Görkem(5) ve 40 günlük bebeği Aysima'yı uykuda öldüren Ramazan Geniş hakkındaki iddianame tamamlandı. Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen ve mahkeme tarafından da kabul edilen iddianamade savcı, baba Ramazan Geniş için 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti. 

AİLESİNE YANSITMAMIŞ

İddianemede, sabit bir işi olmadığı için son zamanlarda maddi sıkıntı yaşayan tutuklu sanık Ramazan Geniş’in 1-2 ay evin kirasını ödeyemeyecek duruma geldiği, kızı Aysima’nın doğum masrafları için babasından 1500 lira borç para aldığı, bir bankadan 6 bin lira tüketici kredisi kullandığı, kredi borcunu ödeyemediği için takibe alındığı, gecikme faizleri hariç 4 bin 726 lira kredi borucunun bulunduğu, ancak bunu ailesine yansıtmadığı, eşi ve çocukları ile mutlu bir hayat sürdüğü, aile fertleriyle yakından ilgilendiği, Kocatepe İlköğretim Okulu 1. sınıfta okuyan maktül oğlu Gökdeniz’i okula götürüp getirdiği, oğlunun durumuyla ilgilendiği ve öğretmenleriyle bir takım görüşmeler yaptığı, çevresinde sessiz, uysal ve kendi halinde biri olarak tanındığı, ailesine bağlı mazbut aile yaşantısı sürdürdüğü, eşi ile adliyeye yansıyan kavgasının bulunmadığı belirtildi.

ZEHİR İÇTİ, ÖLMEDİ

Korkunç cinayetin ayrıntılarıyla anlatıldığı iddianamade Ramazan Geniş'in, olayın ardından dışarı çıktığı ancak bir süre sonra eve dönerek yatak odasında ağrı kesici ilaç ile birlikte fare zehri içerek intihara kalkıştığı, sonra yatak odasında uyuduğu, sabah uyandıktan sonra kapıyı kilitlemeden evden çıktığı, yürüyerek otobüs durağına gittiği, oradan otobüs ile Hereke’ye geçtiği, akşam saatlerine kadar sahilde dolaştığı, akşam olunca vapur ile Karamürsel’e geçtiği, oradan yürüyerek Ulaşlı'ya gittiği, boş bir inşaatta yatıp kalktığı, sonra yürüyürek aracı park ettiği yere geldiği, polisler buluncaya kadar araçta yattığı anlatıldı.

4 KEZ MÜEBBET 

Korkunç olayla ilgili olarak Savcı hazırladığı iddianamede zanlı hakkında, TCK 82/1 d ve e maddeleri uyarınca 4 kez ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi. Duruşmanın önümüzdeki günlerde görülmesi bekleniyor. İzmit Kocatepe Mahallesi Pir Sultan Abdal Caddesi 64. Sokak'taki bir binanın giriş katında bulanan dairede, 14 Ocak 2013 tarihinde, anne ve 3 çocuğu ölü bulunmuştu. Katil zanlısı olarak yakalanan baba Ramazan Geniş tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817