Kavgayı Ayırmak İsterken Kavgaya Karıştı
Olay, Turgut Mahallesi'nde meydana geldi. Çıkan kavgayı ayırmak isteyen Ramazan G (58), oğlu ve oğlunun kayınbiraderini bıçakladı. İddiaya göre, 

Ömer G (33), kayınbiraderi Yusuf E (29) ile ailevi nedenlerden dolayı kavga etmeye başladı. Kavgayı gören baba Ramazan G, ayırmak için yanlarına gitti. Üçü de alkollü olan şahıslardan Ramazan G, kavgayı ayıramayınca üzerindeki bıçakla Yusuf E'yi 3 yerinden, oğlu Ömer G'yi bacağından bıçakladı. 

Ağır yaralanan Yusuf E, özel bir araçla İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ömer G. ise ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ramazan G'yi gözaltına aldı. İfadesinde alkollü olduğunu, kavgayı ayırmak için yanlarına gittiğini söyleyen Ramazan G, adliyeye sevk edildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817