Kaya: “İşleri güçleri yalan, algı!”

Orhan’ın yalanların arkasına sığınarak algı çalışması yaptığını dile getiren Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

İşleri güçleri yalan, algı. Hiç bir iş yapamıyorlar, Milletimizle barışıp gönüllerine giremiyorlar, Milletin adamlarını takip edip karalayarak bundan prim yapmaya çalışıyorlar. En son örneği CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan. Gökhan Başkan sana yalancı ve iftiracı demeyeceğim çünkü sen diğerlerine nazaran daha objektifsin etrafındakilerin algılarına aldanma. Yoğun koşturduğumuz bir program öncesinde verdiğiniz beyanatları gördüm fakat çok daha önemli olan Cumhurbaşkanımız ve Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Kocaeli’mizde ağırlamanın heyecanı ve gayreti içerisinde boşa geçirecek zamanımızın olmamasından dolayı cevabımızı bu güne bıraktık.

TEŞEKKÜRÜ ZATEN BEKLEMİYORUZ

Şimdi gelelim sizin eleştirinize. Bu bir parti programı değil valilik ve Büyükşehir belediyesinin organize ettiği Kocaeli’ye yapılan 8,5 milyar TL’lik yatırımların Açılış Bayramı programı. Teşekkür etmenizi zaten beklemiyoruz belki sana kalsa kendin düşünürsün fakat genel olarak çevreniz bunu yapamayanlarla dolu olduğu İçin siz de beklentilere böyle cevap vermek zorunda kalıyorsunuz diye düşünüyorum. Aslında tamda belediyeleri ve o hizmetlerde emeği olan belediye çalışanlarını ilgilendiren bir program ve belediye de personeline bilgi vererek katılmak isteyenleri davet ediyor. Zaten isteyen katılmış istemeyenler de katılmamış bunun yanlış neresinde onu izah edin, kime baskı yapılmış onu söyleyin.

“GEÇMİŞ OLSUN” DEDİ

Bence siz hemen Gebze Belediye Başkanımızdan özür dilemelisiniz. Ayrıca aynı gün Cumhurbaşkanımızın Bilişim vadisinde Bakanlığımızın organize ettiği, başarılı sanayicilere ödül programına da OSB ler ve ticaret odaları üyelerini davet etti doğal olarak dileyen geldi dilemeyen gelmedi. Siz bakış açınızla buna da yanlış dersiniz. 20 yılda 15 seçim kaybetmiş bir partinin ve genel başkanın, Atatürk’e, Silah arkadaşlarına ve şehitlerimize saygı duruşu yapılmayan, PKK elebaşına methiyeler dizilen programlara temsilci gönderip sahip çıkan bir İl Başkanının ilçe Başkanı olmanın verdiği psikolojiyle sarf ettiğiniz çöküş dönemi sözüne cevap bile vermeyeceğim, çünkü halkımız meydana sığmayarak ve coşkusuyla her zamanki gibi size en güzel cevabı zaten vermiştir. Rahatsızlığı dolayısıyla istifa eden Çayırova İlçe Başkanınıza da her ne kadar bize karşı yanlış yapmış olsa da biz yine insani duygularımızla geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817