Kayınvalidesini bacaklarından vurdu
 Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda bir kişi kayınvalidesini vurdu. Saldırgan damat olay yerinden kaçtı

Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir kadın, damadı tarafından silahla vuruldu. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Fesleğen Sokak’ta meydana gelen olayda, İbrahim Varmazoğlu adlı şahıs kayınvalidesi Sabriye Tokmak’a kurşun yağdırdı. Olayda Sabriye Tokmak bacaklarına vuruldu. Sabriye Tokmak kanlar içinde yerde kalırken saldırgan damat bir otomobile binerek hızla olay yerinde kaçtı.

Çevredekilerin haber vermesi üzere olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Sabriye Tokmak Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sabriye Tokmak’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Saldırgan damat İbrahim Varmazoğlu’nun, Sabriye Tokmak’ın kızı ile imam nikahlı olduğu, daha öncede defalarca kez çeşitli sebeplerle kavga ettikleri öğrenildi. Kaçan saldırgan damadın yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817