Kayıp Halil memeleketinde toprağa verilecek
 9 Nisan Çarşamba gününden bu yanadır kayıp olan 17 yaşındaki Halil Buğra Kurnaz’ın cesedi bulundu.

Özel Erkul Tuna Gür Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi olan ve derslerindeki başarısı nedeniyle öğretmenleri tarafından sevilen Kurnaz, okuldan çıktıktan sonra Gölcük-İzmit arasında yolcu taşıyan Karamürsel Alp isimli yolcu vapuruna binmiş ve buradaki kameralara takılmıştı. Gencin düştüğü ya da intihar ettiği iddia ediliyordu.

AİLESİ PERİŞAN

Eğitim denetmeni olan Hacı Kurnaz ve Gülseren Kurnaz çiftinin 2 çocuğundan biri olan Halil Buğra Kurnaz’ın cansız bedeni dün Derince Limanı sahil açıklarında zodyak botla arama yapan itfaiye ekipleri tarafından yüz üstü şekilde bulundu. 10 gündür arama yapan itfaiyeciler, cesedi hemen bota aldı ve kıyıya çıkardı. İzmit İlçe Emniyet Müdürü Kadir Alçıkaya da olay yerine giderek çalışmaları koordine etti. Halil'in yarın memleketi Kırşehir'de ikindi namazına müteakip toprağa verileceği öğrenildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817