Kayıp ihbarı bekleniyor

Jandarma bir taraftan İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek olan kesin raporu beklerken, diğer taraftan da bölgede araştırma yaparak, ipucu elde etmeye çalışıyor. Aradan yaklaşık bir hafta geçmesine rağmen önemli bir ilerleme kaydedilemezken, 25-30 yaşlarındaki erkek şahsa ait cesedin kimliği de belirlenemedi.

Büyük ölçüde yanan şahsın üzerinde kalan giysi parçalarıyla yola çıkan ekipler, çalışmaları bu yönde arttırırken, vatandaşlardan da bilinen kayıp şahısları bildirmeleri isteniyor. Şu ana kadar bulunan cesede benzeyen bir kayıp ihbarı olmadığı da öğrenilirken, çevrede şüpheli olarak görülen olayların da bildirilmesi istendi.

Şu ana kadar kayıp ihbarı yapılmamasının, öldürülen kişinin yabancı uyruklu olmasından ya da evsiz olmasından kaynaklanabileceği tahmin ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817