banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KAYMAKAM BİLGİN’DEN SAFİR’E TAM NOT

Pandemi kurallarına uyumun tam olduğu okulu inceleyen Kaymakam Bilgin, önlemlere tam not verdi.

Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çırpan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, Körfez Belediye Başkan yardımcısı İbrahim Çırpan, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz  95 Evler Mahallesi’nde Eğitim veren Safir Koleji’ni ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında yeni dönemde sınıfların durumu, kontenjanları, okul içinde ve sınıflarda alınan önlemler ve hijyen konuları incelendi. Her türlü önlemin alındığını ve öğrencilerin sağlığı için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadığını söylene Kampüs Müdürü Mehmet Çuhadar, evde geçen dönemi de kapsayan eğitim programıyla öğrencilerin geleceğe güvenle hazırlandığını belirtti.

Kaymakam Bilgin, okul içinde ve sınıflarda alınan önlemleri beğenerek, safir Koleji Körfez Kampüsü’ne tam not verdiğini ifade etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826