KAYMAKAM CAN İLİMİZİ TEMSİL EDİYOR

Şurada 4 komisyon bulunuyor. Şehirlerimizde Kimlik, Planlama ve Tasarım, Kentsel Dönüşüm Şehirleşme, Göç ve Uyum, Şehirleşmenin Yeni Vizyonunda Yerel Yönetimlerin Rolü… Her yıl eylül ayında çalışmalarını tamamlayan ve raporlarını hazırlayan komisyonlarda kentimizden sadece bir isim görev yapıyor. O isim Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can.

Şehirleşmenin Yeni Vizyonunda Yerel Yönetimlerin Rolü Komisyonu’nda üye olan Can’ın 8-9 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 2017 Şehircilik Şurası’na da katılarak, önemli bir görevi yerine getiriyor . Türkiye’nin şehirleşmesi için oldukça önemli olan bu şurada görev alan kaymakam Can’ın Kocaeli'nin tek temsilcisi olması oldukça önemli. Umarım yerel yönetimler, Kaymakam Can'ın bu bilgi ve birikiminden faydalanırlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817