banner2779
banner2752
banner2750

Kaymakam Can, SP’ni Ziyaret etti.
 Körfez İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Saadet Partisi Körfez Teşkilatına iadeyi ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında gündem ilçenin sanayileşmesi ve gelecekteki konut alanı konuşuldu.

Kaymakam Hasan Hüseyin Can’ın ziyareti sırasında, SP Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular. Ziyaret sırasındaki sohbete,  siyasi partilerin demokrasinin vaz geçilmez temel taşları olduğunu söyleyerek başlayan Kaymakam Can, ‘’Yönetime talip olan siyasi partilerin bizlerle temas halinde olmaları, sohbet edip, ilçeyle ilgili konularda görüşlerini belirtmeleri son derece doğaldır.Sizlerin de görüş ve düşünceleriniz dikkate alınmalıdır. Uzun vadede, Körfez’de sanayileşme ve konutlaşmanın bir birinden ayrılması gerekiyor. Yavaş yavaş yerleşimin yukarılara kayması gerekiyor. Sizlerin de bu görüşte olduğunuzu görüyorum. Kuzey Marmara Otoyol’u yapılırken, Körfez’e bir çıkış verileceği bildirildi’’ dedi.

SP Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan’da parti işle ilgili bilgi vererek, ‘’20  mahallede mahalle başkanları, mahalle olan 16 köyde de köy sorumlularını belirleyerek çalışmalarımızı hızlandırdık. Körfez ekonomik olarak iyi olan bir sanayi bölgesi. Fakat, sanayi bölgesi olduğu için de çok göç alan ve sorunları da hızla artan bir ilçe. Yavaş yavaş köylere konut yapılma izinleri verilmeli’’ dedi. Ziyaret sırasında, yapılacak olan otoyoldan çıkış verilmesi, afet kaçış yolu ve Devlet Hastanesi’nin büyütülmesi konuları konuşuldu. Kaymakam Can, hastanenin büyütüleceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751