Kaymakam Can, Ziyaretlerine devam ediyor
 Göreve geldiği günden bu yana sürekli halkla içi içe olmaya ve ilçeyi yakından tanımaya özen gösteren Kaymakam Hasan Hüseyin Can, bu kez de Kırıkkaleliler Derneği ile Kırım tatarları Derneği’ni ziyaret etti.

Kaymakam Hasan Hüseyin Can, Kocaeli Kırıkkaleliler Kültür ve Dayanışma Derneği’ne yaptığı ziyarette, Dernek başkanı Necati Turgut ve yönetimi ile sohbet etti. Yeni binasında hizmet vermeye başlayan dernek ve çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Can, geniş bir üye sayısına sahip olan derneğin çalışmalarında yanlarında olacaklarını söyledi.

Kaymakam Can, daha sonra da Körfez Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Kaymakam Can burada da, dernek yöneticileri ile sohbet ederek, çalışmaları ve ilçe hakkındaki  görüşlerini aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817