KAYMAKAM CAN’A VEDA YEMEĞİ

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde verilen veda yemeğine, Kaymakam Hasan Hüseyin Can ve eşi, Belediye Başkanı Şener Söğüt ve eşi, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, STK temsilcileri, daire müdür ve amirleri, muhtarlar ile ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri katıldılar.

Veda yemeği sırasında konuşan Kaymakam Can, ilçede görev yaptığı 5 yılı ve Körfezlileri unutmayacağını, kapısının her zaman açık olacağını söyledi. Belediye Başkanı Şener Söğüt’te uyum içinde bir çalışma olduğunu ve bundan sonraki görevlerinde de başarılar dilediklerini söyledi. Veda yemeğine kalabalık katılım oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817