banner2779
banner2752
banner2750

Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can Körfez Belediyesini Ziyaret Etti
 Körfez Kaymakamlığına yeni atanan Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can iade-i ziyaretlerini Körfez Belediyesini ziyaret ederek devam etti.

Kısa bir süre içerisinde atanmasına rağmen yoğun ve tempolu bir şekilde çalışan Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can ziyaretlerine de ara vermeden devam ediyor. Son olarak Körfez Belediyesine bir takım ziyaretler gerçekleştiren Dr. Hasan Hüseyin Can Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli ve Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Özdemir’e iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

İlgi ve Alakalarını Eksik Etmeyen Körfez Halkına Teşekkür Ederim

Körfez Belediyesi ziyaretleri esnasında Dr. Hasan Hüseyin Can Belediye personeliyle de samimi ilişkiler kurdu. Sıcak ve samimi geçen sohbetin ardından ziyaretlerine başlayan Dr. Hasan Hüseyin Can’ı Başkan Vekili Faruk Denli ve Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Özdemir karşıladı. İlk olarak Başkan Vekili Faruk Denli’nin makamında ağırladığı Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can, “Körfez’e atandığım günden itibaren ilgi ve alakasını eksik etmeyen Körfez halkına ve siz değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkan Vekili Faruk Denli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kaymakamımız ilçemize geldiği ilk günden itibaren saha çalışmalara ara vermeden devam başladı. İlk olarak kaymakamlık binası çevre düzenleme projesini inceledik ve denetledik. İlçemizi beraber yöneteceğimiz sayın kaymakamımızla birlikte başarılı çalışmalara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Ziyarette Birlik ve Beraberlik Mesajı Verildi

Ardından Başkan Vekili Faruk Denli ve Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’a eşlik Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Özdemir’i makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi geçen ziyarette Başkan Yardımcısı Yüksel Özdemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can’a teşekkür etti. Körfez’e kazandırılacak olan bazı projelerin konuşulduğu ziyarette Belediye ve Kaymakamlığın ortak bir şekilde çalışarak çözüm odaklı projelerin hayata geçirilmesi için iş birliğinin önemli olduğu vurgulandı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının sık sık verildiği ziyarette Körfez’li yöneticiler, basın mensuplarına poz 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751