Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can’dan Kent Konseyine Tam Destek

Oluşturduğu profesyonel alt yapısıyla Körfez’de başarılı çalışmalar yapan Körfez Kent Konseyi geçtiğimiz günlerde Körfez’e yeni atanan Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can’ı makamında ziyaret etmişti.  Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can İade-i ziyaret yaparak Körfez Kent Konseyini ziyaret etti. Ziyarette Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun ve yönetimi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bahar Baykal ve yönetimi Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’ı kapıda karşıladı.

Kent Konseyimizin Kapıları Herkese Açık

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can gençlik meclisi yöneticileriyle samimi sohbetler gerçekleştirdi. Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş’ın yaptığı konuşmayla devam eden ziyarette Başkan Taş, Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can’ın gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü teşekkür etti. Başkan Taş, “Kaymakamımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü kendisine teşekkür ederim. Güzel ilçemizi tüm kamu kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, siyasi parti temsilcilerimiz ve halkımız ile birlikte şekillendirmek istiyoruz. Herkesin görüş ve önerilerine mutlak suretle her zaman açığız. Biliyoruz ki, çağdaş yönetimler karşılıklı fikir alış verişinde bulunurlar” dedi. Körfez’de birlik ve beraberlik içerisinde yapacak çok işimiz var diyen Başkan İsa Taş, Körfez Konseyi’nin kapılarının herkese açık olduğunu belirtti.

Körfez’in Sizler Gibi Çalışkan İnsanlara İhtiyacı Var

Yapılan çalışmaları takip ettiğini dile getiren Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, “Kent Konseyleri İlçemiz ve ilçeler açısından önemli yapılardır. Konseylere fikri olan ve katkı sağlayacağına inanan herkesin katılması gerekir. Sizlerin çalışmaları ve yapılan çalışmalarınızın takipçisi olmanız çok önemli, gerek hanımların gerek gençlerin gerekse çocukların bu platformda söz haklarının olması ülke ve ilçemiz açısından önemi büyük. Her yaşın her mesleğin ve her gurubun konseylere katkısı ve dolayısıyla ilçesine katkısı olacaktır. Bizler de sizlerin çalışmalarına gereken yerde desteği vermeye hazırız” dedi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817