KAYMAKAM KAYA’YA ANLAMLI VEDA

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,  görev yaptığı süre içinde uyum içinde çalıştığı ve herkes tarafından çok sevilen İzmit Kaymakamı Sabit Kaya için veda yemeği düzenledi. Belsa teras kattaki veda yemeğinde Konya’nın Selçuklu ilçesine atanan Sabit Kaya duygulu anlar yaşadı.

 

KATILIM YOĞUNDU

 

İl ve ilçe protokolünün yoğun ilgi gösterdiği gece İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Geceye İzmit Kaymakamı Sabit Kaya’nın yanısıra Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Vali Yardımcıları Dağıstan Kılıçaslan ve Şükrü Çakır, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, Demokrat Partisi İl Başkanı Sedat Yağız,  Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanı Kaan Bilmen, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Kamu Kurum ve Kuruluşların daire müdürleri  katıldı.

 

İZMİT SİZİ UNUTMAYACAK

 

Görev yaptığı sürece uyum içinde çalıştığı  Kaymakam Sabit Kaya’nın gidişinin kendisini üzdüğünü dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yaptığı konuşmada  Kaya’nın gerek hizmetleri ile gerekse mütevazi kişiliği ile unutulmaz bir yönetici olduğunu ifade ederek “Kurucu kaymakamımız olan ve İzmit’e hizmet veren Sayın Kaya’yı hem bizler hem de İzmit halkı minnetle hatırlayacak. Kendisi hizmet odaklılığı ile, ekip çalışmasına yatkınlığı ile, profesyonelliği ile ve tecrübeleri ile şehrimize değer kattı. Hem devlet adamlığı, hem kişiliği, hem abiliği ve dostluğu ile dört dörtlük bir insan. Gidişi bizleri üzüyor” dedi.

 

 HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜR

 

İzmit’te görev yaptığı süre içinde gerçekleştirdiği çalışmalar için İzmit Kaymakamı Sabit Kaya’ya teşekkür eden Başkan Doğan, “ Sayın Kaymakamımızın gidişinden dolayı bizler buruğuz. Ancak gittiği yer, oradaki insanlar çok şanslılar” şeklinde konuştu.

 

GÖREVLİ DEĞİL, GÖNÜLLÜ OLARAK ÇALIŞTIM

 

Gecede söz alan ve zaman zaman duygulu anlar yaşayan  Kaymakam Sabit Kaya da, İzmit'e görevli değil, gönüllü olarak çalıştığını, İzmit'i unutmayacağını ve sürekli irtibat halinde olacağını ifade ederek, çalışmalarında kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Ak  Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de yaptığı konuşmada kaymakam Sabit Kaya’nın İzmitlilerin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu söyledi.

 

RENKLİ VEDA

 

İzmit Belediyesi teras katında gerçekleşen gece renkli görüntülere de sahne oldu. Kocaeli Vali yardımcı Dağıstan Kılıçaslan ve Şükrü Çakır seslendirdiği birbirinden güzel şarkı ve şiirlerle veda yemeğine renk kattılar.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan gecenin sonunda Selçuklu Kaymakamlığı’na atanan Sabit Kaya, İstanbul Kadıköy Tapu Müdürü görevine atanan Cumali Karadeli ve emekli olan İzmit Mal Müdürü Mümine Kahraman’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817