KAYMAKAM YAZICI VE ELLİBEŞ'TEN GÜZELOĞLU'NA ZİYARET
 Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Valiler Kararnamesi ile Kocaeli Valiliği'ne atanan eski Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar temennisinde bulundular.  

Yapılan ziyaretten oldukça memnun kalan Vali Güzeloğlu, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e yapmış oldukları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Vali Güzeloğlu, Tek hedefimiz milletimize güzel hizmet etmek. Bulunduğumuz görevlerde milletimizin hayatını kolaylaştırmak, beklentilerini karşılamaktır dedi. Kocaeli'yi tüm İlçeleriyle birlikte daha iyi ve güzel bir geleceğe taşıyacaklarını anlatan Vali Güzeloğlu, Kocaeli'yi yönetirken her kesime, her kişiye hem dokunmak hem buluşmak, hem de sevgi ve gönül köprüsü kurarak devlet millet buluşmasını ve kaynaşmasını sağlamak temel şiarımız dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817