KAYMAKAMLIK'TA ÇELENK KOYMA TÖRENİ YAPILDI

Düzenlenen çelenk koyma törenine, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Başsavcısı Alparslan Kaplan, Körfez İlçe Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Hava Radar Mevzii Komutanı Yüzbaşı Cem Erduvan, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, KTO Başkan Vekili Sedat Zımba, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve yönetimi, SP İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, muhtarlar ve birim müdürleri katıldılar.

Tören, sırasıyla Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’nın çelenk koymasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Sert rüzgar

Havanın soğuması ve tören sırasında sert rüzgarın esmesi nedeniyle, konulan çelenkler öğrenciler tarafından tutularak devrilmeleri önlendi. Rüzgarın hızını arttırması nedeniyle törene katılanlar kendilerini soğuk ve rüzgardan korumakta zorlandılar.

Garnizon Komutanlığı’na vekaleten bakan Hava Yüzbaşı Cem Erduvan’da ilk kez çelenk koydu. Törenin bitmesinin ardından CHP ve dernekler alternatif törenlerini yaparak, Atatürk Anıtı’na çelenk koydular.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817