Kaymaz Ailesine Urfa'dan Gelin Geldi


Seydi Kaymaz ve eşi Taciye Kaymaz'ın yakışıklı oğulları Serkan, hayatını düzenlenen görkemli bir törenle Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde ikamet eden Mehmet ve Sevim Ayyıldız çiftinin güzel kızları Esma Ayyıldız ile birleştirdi.

GENİŞ KATILIM VARDI

Körfez ilçede bulunan Kasabam Restaurant'ta, açık havada düzenlenen düğün merasimine KOTSİAD Başkanı Meral Artuç Dinçoğlu, derneğin kurucu başkanı Mehmet Allak, CHP Genel Başkan Danışmanı Cuma Karavar, AK Parti Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Fehmi Öztürk, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile her iki aileden çok sayıda isim katıldı.

TAKI YAĞMURU VARDI

Şanlıurfa geleneklerine göre yapılan düğünde davetliler bir an olsun pisti boş bırakmadılar. Düzenlenen törende kıyılan nikahla mutlu bir birlikteliğe evet diyen çift düğünde adeta takı yağmuruna tutuldu..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817