banner2779
banner2752
banner2750

KAZA OLAN SOKAKLARA HIZ KASİSİ  İSTEDİ

Muhtar Yiğit, UKOME’ye yazdığı dilekçesinde, Burç Sokak ve Sefer Baygın Sokak’ta ki trafik yoğunluğuna dikkat çekerek, ‘’Bu iki sokakta okul yolu olması ve konutların çok olması nedeniyle hem yaya, hem de araç trafiği fazla oluyor. Bu nedenle de yaya ve araç trafiğinin güvenliği açısından önlem alınması, acilen hız kesici kasislerin konulması gerekmektedir’’ dedi. 

Bölgede sık sık kazaların yaşandığını da belirten Yiğit verdiği dilekçede, ‘’ Bölgemizde yoğun trafik akışı olan, Burç sokak ile Sefer Baygın sokağın kesiştiği dört yol kavşağında hemen hemen her gün trafik kazası meydana gelmektedir. Mimar Sinan İlköğretim Okulu ve Modül Çelik Parkı’nın da bulunduğu bölgede yoğun konutlar vardır.

Öğrencilerimizin okula giriş, çıkışlarında ve oyun saatlerinde yaşanan bu kazaların can ve mal kaybına neden olmaması için, öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın güvenli geçişlerini sağlamak adına hız kesici kasislerin ivedilikle yapılması gerekmektedir.

Bu hususta gereğinin yapılmasını ve tarafımıza bilgi verilmesini saygılarıma, arz ederim’’ dedi.

Dilekçesine kaza resimlerini de ilave eden Muhtar Yiğit, mahalle halkı adına bir an önce önlemlerin alınması gerektiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751