Kaza yaptıkları aracı bırakıp kaçtılar
 Derince Tüneli çıkışında bir otomobil bariyerlere çarparak kaza yaptı. Araçta bulunan ve alkollü oldukları öğrenilen iki kişi ise otomobilden inerek kaçtı.

Derince meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilde bulunan iki kişi, araçlarını olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı. D-100 karayolundan İzmit istikametine gitmekte olan Özgür A. idaresindeki 41 RE 810 plakalı otomobil, Derince Tünel çıkışında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çaptı.

 

İKİSİ DE KAÇTI

Kazada otomobil sürücüsü Özgür A. ve yanındaki Mehmet S. isimli şahıslar bir anda aracı bırakarak olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polisler araçta kimseyi göremeyince çevrede aramalara başladı. Yapılan çalışmalarda araçtaki Mehmet S. polis ekipleri tarafından bulunarak ambulansa alındı.

 

ALKOL ŞİŞELERİ ÇIKTI

Mehmet S. sağlık kontrolünden geçirilirken araç sürücüsü Özgür A. ise bulunamadı. Kazaya karışan ve kullanılmaz hale gelen otomobilden çok sayıda alkol şişesi çıktı. Otomobil çekiciyle otoparka götürülürken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817