banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN AİLE TOPRAĞA VERİLDİ

Kaza dün akşam saatlerinde Kandıra Çakırcaali Mahallesi Kocabayramlar Sapağı mevkisinde meydana geldi. Kandıra istikametine giden Samet Koyun (31) yönetimindeki 34 VZ 6212 plakalı kamyon karşı şeride geçerek, Serkan Barhan (37) yönetimindeki 34 BSM 420 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Serkan Barhan(37), eşi Duygu Barhan(31), oğlu Göktuğ Barhan(6), kız kardeşi Tuğba Kılıç(33) ve yeğeni Berra Kılıç(2) hayatını kaybetti. Sürücünün annesi Necla Barhan(55) ile babası Reşit Barhan(65) ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden aile fertlerinin cenazeleri, bugün Körfez Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından İlimtepe Belen Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze namazlarının kılınmasının ardından cenaze aracına getirilen tabutların yanına gelen bir kadın tabutlara sarılarak feryat etti. Yaşlı kadını çevresindekiler sakinleştirerek cenaze aracından uzaklaştırdı. Cenazeye yoğun bir katılım sağlanırken, sosyal mesafe kuralına da mümkün olduğunca dikkat edildi.

“2 HANENİN KAPISI KAPANDI”

Yaşanan olayı anlatan Barhan ailesinin eniştesi Sadettin Akar, “Çocuklar senelik izne çıkmışlar. Karadeniz’e, Kefken’e denize gitmişler. Birinin 2 yaşında bir kızı, ağabeyinin de 5 yaşında bir oğlu var. Onları denize götürmüşler. Kaza dönüşte oluyor. Fakat kazaya sebebiyet veren kamyon şoförü. Rahmetlinin annesi herşeyi görmüş. Direk üstlerine, hiç sapmadan, taksi kaçmasına rağmen direk üstlerinden geçmiş. Şoförün bundan 3 ay öncesine kadar sadece taksi kullandığı, o kamyonu kullanacak ehliyeti varsa bile en fazla 3 aylık olduğu söyleniyor. Resmen bir cinayet işlendi.  Hayata umutla bakan 2 hanenin ocağı söndü, kapısı kapandı. Burada, bu acıda başka ne denebilir ki? Savcıların, devlet büyüklerinin bu haneyi kapatan, yok eden, böyle bir şeye maruz bırakan kişinin inşallah cezasını verirler” dedi.

DOKTORLAR PEK UMUTLU KONUŞMUYORLAR”

Hastanedeki Necla ve Reşit Barhan’ın durumlarından da bahseden Akar, “Yaralılarımızın biri çok ağır. Yoğun bakımda, gece 01.00 gibi ameliyata girdi. Sabaha karşı çıktı ameliyattan. Çok fazla yarası var. Kırıkları ve iç kanamaları var. Şu anda yoğun bakımda. Doktorlar pek umutlu konuşmuyorlar. Hiçbir şey söyleyemiyorlar. Öbür yaralımız, annemiz evde. Eve çıkarttık. Zaten her şeyi fark eden, gören, birebir yaşayan o zaten. En hafif yaralanan, sağ tarafta oturan anne. Söyleyebileceğim bu kadar” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826