Kazada ölen Arkadaşlarına Veda Mektubu  Yazdılar

7/F sınıfı öğrencileri de duygularını dile getirdikleri mektupları masasına bıraktılar, en son giydiği ve okulda unuttuğu yeleğini, en sevdiği bisküvisini pano oluşturup astılar.

İgsaş Ortaokulu 6/D sınıfı öğrencisi Mahmut Hülagü ve 7/F sınıfı öğrencisi Şükrü Azizcan Avran’ın sınıflarında bu sabah hüzün ve yas vardı.

İki küçük öğrencinin sınıf arkadaşları sabah geldiklerinde arkadaşlarının oturdukları sıralarına çiçekler bırtaktılar. 7/F sınıfında da Şükrü Azizcan Avran’ın sınıf arkadaşları hem çiçek bıraktılar, hem de arkadaşları için yazdıkları, duygularını dile getiren mektupları sıraya bıraktılar.

7/F sınıfında okuyan Şükrü Azizcan Avran için pano oluşturuldu ve buraya sınıfta unuttuğu, en son giydiği yeleği, en çok sevdiği bisküvisi ve çiçeklerle veda notları asıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817