Kazak Vali Kocaeli’ni çok beğendi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve TDBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kazakistan Kızılorda Valisi Kuandikov Bolatbek Bayanoviç ile beraberindeki heyeti kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir ve TDBB olarak Türk-Kazak dostluğuna katkı sunacak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

 

KAZAKİSTAN KIZILORDA HEYETİ

Başkan Karaosmanoğlu, Kazakistan’ın Kızılorda Eyaleti’nin Valisi Bayanoviç ile Kazak iş adamlarından oluşan heyeti misafir etti. İlk olarak Büyükşehir Şeref Defteri’ni imzalayan Kazak Vali Bayanoviç’e Başkan Karaosmanoğlu tarafından işlemeli bir vazo hediye edildi. Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin (TDBB) davetlisi olarak Türkiye’ye geldiklerini hatırlatan Vali Bayanoviç, 3 gündür çeşitli temaslarda bulundukları Kocaeli’ni çok beğendiklerini dile getirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817