banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kazaya kendisi de inanamadı
 Körfez’de meydana gelen trafik kazasında, sahilde gezinirken atık su terfi istasyonu önündeki direğe çarpan sürücü ölümden döndü. Kaza sırasında sahilde spor yapan onlarca insan da büyük bir tehlike atlattılar.

Alınan bilgi ve iddialara göre kaza saat 09.00 sıralarında Yarımca Mimar Sinan Mahallesi sahilde meydana geldi. Körfez Öğretmenevi istikametinden İzmit yönüne giden İ.A. (İsmail Aktaş), yönetiminde ki  41 B 0009 plakalı otomobil ile yol kenarındaki atık su terfi istasyonu önündeki direğe çarptı. Bu sırada sahilde sabah sporu yapan insanlar büyük bir korku yaşadılar. Kaza sonrasında sürücü İ.A. çarpma sonucu kafasından yaralar aldı ve olay yerine gelen ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavisi devam eden İ.A. müşahade altında tutulurken, kaza sırasında her hangi bir madde alıp almadığı araştırılıyor.

Görgü şahitlerinin iddialarına göre kazayı yapan sürücü olaydan sonra da aracı çarptığı yerden çıkartıp kaçmaya çalıştı. Ancak, alkol ve ya benzeri bir madde nedeniyle kendinde olmadığı için bunu başaramadı ve daha sonra vatandaşların yardımı ile oturtuldu ve gelen sağlık görevlilerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826