Kazgan ailesi Çanakkale turunda

Çanakkale’de her tarafı tarihi doku ve destan kokan toprakları ziyaret eden Kazgan ailesi, fırsat buldukça da bol bol resim çektirdiler.

Ali Can Kazgan, Çanakkale’ye yaptığı gezi sırasında çok değişik duygular yaşadığını ve ayrı bir atmosfer içine girdiklerini ifade ederek, ‘’Çanakkale filimlerle, kitaplarla tanındığı zaman bile insanı alıp götürüyor. Bu toprakları, şehitleri kanlarıyla sulanan yerleri görünce insan Türklüğüyle ve atalarıyla gurur duyuyor. Her kesin bu toprakları ziyaret etmesi ve bu duyguları yaşaması gerekiyor’’ dedi.

Kazgan ailesi ziyaret sırasında Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu Üyesi ve Çanakkale Dernek Başkanı Azizi Asan, Tekirdağ Dernek Başkanı Sinan Gümüş’ün de yakın ilgisiyle karşılaştı ve bir süre dernek çalışmaları hakkında da görüş alış-verişi yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817