banner2779
banner2752
banner2750

Kazgan Ailesinin Sünnet  Cemiyeti Muhteşemdi

 Derince Beyaz Saray Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen Sünnet Şöleni'ne milletvekilleri, daire müdürleri, sanayiciler, sivil toplum örgütü yöneticileri, protokol mensupları, iş adamları, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Kalabalık katılımla gerçekleşen sünnet düğününde, konuklar Kazgan ailesi tarafından kapıda karşılandılar. Sünnet şölenine katılanlarla, Zeynep-Eren Kazgan çifti yakından ilgilendi. Kirveliğini Lale-Arif Dündar çiftinin yaptığı sünnet şöleninde, Kafkas yöresi oyunları, damgasını vurdu. Davetliler, müzik eşliğinde saatlerce halay çekip, oyun oynadılar. Eren Ailesi, bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına ve sevenlerine teşekkür ettiklerini söylediler.

Hasancan ve Hüseyincan’ın erkekliğe ilk adımlarını attıkları sünnet düğünü, Körfez’de iş çevresi ve siyasilerin de bir araya geldikleri bir cemiyet oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751